VISMED® - REŠITEV ZA VSE VRSTE SUHEGA OČESA

Vismed® paleta:

V švicarskem podjetju TRB Chemedica so razvili inovativno paleto vlažilnih kapljic Vismed® za nego suhega očesa. Edinstvena prednost Vismed®-a je, da poleg natrijevega hialuronata vsebuje tudi vse ključne elektrolite, ki so sestavni del naravnega solznega filma in so pomembni za vzdrževanje intaktnosti roženice. Posebna formulacija vlažilnih kapljic oz. gela Vismed® zagotavlja takojšnje olajšanje simptomov suhega očesa. Oko dolgotrajno vlažijo ter spodbujajo naravno obnovitveno sposobnost roženice. Dodatna prednost izdelkov Vismed je, da hipoosmolarne vlažilne kapljice oz. gel Vismed® pomagajo pri uravnavanju hiperosmolarnega stanja. Hiperosmolarno stanje je posledica suhega očesa in lahko dolgoročno vodi do dodatnih zapletov na roženici. Vismed ® zaradi svoje edinstvene sestave uspešno posnema delovanje naravnega solznega filma, prispeva k njegovi obnovi in dolgoročni stabilnosti. 

VISMED® LIGHT je ekonomična rešitev za blage težave s suhim očesom. pH ima prilogojen naravnemu solznemu filmu in vsebuje minimalne količine konzervansa. Kapljice VISMED® LIGHT so nežne do očesa, hkrati pa so obstojne 3 mesece po prvem odprtju. Večodmerna plastenka VISMED® LIGHT vsebuje 15ml raztopine z 0,1% natrijevega hialuronata.

Preberi več>>>    

VISMED® - klasična oblika. Enoodmerni vsebniki z 0,18 natrijevega hialuronata. VISMED® je na voljo v  pakiranju z 20 monoodmernimi vsebniki po 0,3ml. Priročna oblika za aktivne. Ne vsebuje konzervansov.

Preberi več>>>

VISMED® MULTI  je po sestavi enak klasični obliki VISMED®-a, vendar je pakiran v posebni stisljivi plastenki s filtrom. Posebna patentirana oblika plastenke s filtrom omogoča obstojnost kapljic 3 mesece po prvem odprtju. VISMED® MULTI vsebuje 10 ml vlažilnih kapljic z 0,18% natrijevega-hialuronata, kar je enako 30 enoodmernim vsebnikom iz klasične oblike VISMED®-a. Ne vsebuje konzervansov.

Preberi več>>>

VISMED® GEL vsebuje višjo koncentracijo natrijevega hialuronata in sicer 0,3%. To je skoraj dvakrat več kot klasična oblika VISMED®-a. VISMED GEL omogoča dolgotrajno lajšanje trdovratnih težav z suhim očesom. VISMED® GEL je na voljo v pakiranju z 20 monoodmernimi vsebniki po 0,45ml. Ne vsebuje konzervansov.

Preberi več>>>

VISMED® GEL MULTI  je po sestavi enak VISMED® GEL-u, vendar je pakiran v posebni stisljivi plastenki s filtrom. Posebna patentirana oblika plastenke s filtrom omogoča obstojnost kapljic 3 mesece po prvem odprtju. VISMED® GEL MULTI vsebuje 10 ml vlažilnih kapljic z 0,3% natrijevega-hialuronata, kar zadošča za vsaj 250 kapljic. Ne vsebuje konzervansov.

Preberi več>>>